Lecznicze właściwości warzyw oraz 390 prostych przepisów na smaczne potrawy

Publikacja zawiera szerokie informacje na temat warzyw uprawnych i dzikich: pochodzenie, wępowanie, surowiec, zawartość, działanie i zastosowanie lecznicze, kulinarne.

Wydanie dostępne w nowej wersji formatu MOBI.

Formularz zamówienia

  • Tak, zamawiam Lecznicze właściwości warzyw oraz 390 prostych przepisów na smaczne potrawy w cenie 12.30

Autor: Dobrosław Miód
Data wydania: 03.04.2013
Liczba stron: 203
Wydawca: Armoryka
ISSN: 978-83-62661-99-2
Format: EPUB (znak wodny) MOBI (znak wodny)

Jesteś tu pierwszy raz?
Aby zamówić, załóż konto

Posiadając zarejestrowane konto będziesz w pełni korzystać z możliwości jakie oferuje Ci Psychorada. Otrzymasz dostęp do bezpłatnych narzędzi autodiagnostycznych, bezpłatnych porad, artykułów, poradników, specjalnych akcji promocyjnych oraz systemu konsultacyjnego.

Załóż konto

Aby zamówić, zaloguj się

Jeśli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z opcji Przypomnij hasło

Jak kupować? Wybierz produkt odpowiedni dla Ciebie Podaj nam swoje dane Dokonaj opłaty Aktywacja następuje w ciągu 24 godzin od momentu wpłaty środków