Poradnik technologa żywności

Urszula Kopińska jest absolwentką Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja, Wydziału Technologii Żywności oraz Wydziału Marketingu i Zarządzania w Przedsiębiorstwie. Przez 12 lat pracy w szkole. Autorce udało się zgłębić wiedzę w zakresie tematyki niniejszego poradnika. A powstał on, żeby uproćić język tematyki dla uczniów szkół wieczorowych w stosunku do obecnie istniejącego podręcznika na rynku, składającego się z kilku tomów, napisanego bardzo fachowym językiem z wieloma skomplikowanymi obliczeniami. Poradnik technologa żywności zawiera obrazki, opisy i napisana jest łatwym językiem. Jest to kompendium wiedzy o żywieniu.

Formularz zamówienia

  • Tak, zamawiam Poradnik technologa żywności w cenie 11.90

Autor: Urszula Kopińska
Data wydania: 23.04.2009
Liczba stron: 147
Wydawca: Goneta
ISSN: 978-83-928108-1-0
Format: PDF (znak wodny)

Jesteś tu pierwszy raz?
Aby zamówić, załóż konto

Posiadając zarejestrowane konto będziesz w pełni korzystać z możliwości jakie oferuje Ci Psychorada. Otrzymasz dostęp do bezpłatnych narzędzi autodiagnostycznych, bezpłatnych porad, artykułów, poradników, specjalnych akcji promocyjnych oraz systemu konsultacyjnego.

Załóż konto

Aby zamówić, zaloguj się

Jeśli nie pamiętasz hasła, skorzystaj z opcji Przypomnij hasło

Jak kupować? Wybierz produkt odpowiedni dla Ciebie Podaj nam swoje dane Dokonaj opłaty Aktywacja następuje w ciągu 24 godzin od momentu wpłaty środków